Про дощ

Сергей Усенко 2
Дощ не завжди люди люблять,
Особливо, як це град!
Це для нас посеред літа,
Як неначе снігопад.

А насправді дощ чудовий,
Коли він спокійний йде.
Після нього вся водичка,
В землю до рослин піде.

Після дощика рослини
Підростають швидше.
Й стиглих ягід у садах,
Стає одразу більше.

Після дощика веселка
В небі засіяє.
І всім заревом своїм
Землю окриляє!