Трыялет

Геннадий Жигарев
Я думаў пра цябе ўначы,
У класе думаў, думаў дома.
Калі спынюся? Невядома...
Я думаў пра цябе ўначы.
Сабе кажу я: "Aдпачні ",-
Але ж ўсё зноў і так знаёма
Я думаў пра цябе ўначы,
У класе думаў, думаў дома.