Улюбленiй подрузi Людмильцi

Елена Каминская7
Сьогодні у Людочки ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

Йдеш берегом, там райдугою стелеться
Життя  твоє, звивається стежиною
Між квітами, кущами, що з ожиною.
Тулись у смутку спиною до деревця,

Цілуй вустами мед солодких зустрічей,
Рятуйся від недоброго й нещирого.
Хай хрест натільний  сяє в Бога вірою,
Та святість у душі - це символ мудрості!

Нехай твій день хмариною пухнатою
Пливе, а  ніч тремтить струною місяця,
Та в серце ти прими природи пісню цю,
І зійде сонце ясне понад хатою.

Ти -  мальвами убрана україночка
У вишитій сорочці журавлицею
Схилиляєшся над долею-криницею,
Цілющу п'єш водицю та по криночці!

Бездонність тій криниці ненарадує,
Уквітчаність дівчини приголомшена!
Травневим бережком піти запрошена,
Що пахне заспокійливою м'ятою!
(17.05.14)