Все не даремно

Ещё Один Рифмоплёт
Не один ти такий зневірений
І байдужий до слів з екрану.
Той, хто думає є людиною,
Бо не уподібнюється барану.

Мов би атом нам бути треба,
Бо у ньому Всесвіта світло.
І не лізти пихато в небо,
А добро на землі робити.

І в моральності не сумніватись,
А слабкому підставити спину.
І усього того триматись,
Що ЛЮДИНОЮ родить людину.

Треба вірити, що все не даремно
І не було даремно донині.
Те, що Бог нам дає на рамена
Ми з надією нести повинні!