До дня народження

Валентина Коц
Життєвим шляхом нам не легко йти
Стрічаємо тривоги, біль, проблеми,
Але повинні хрест ми свій нести,
Бо не за кимось, а за Ісусом йдемо.

Рахує сльози наші всі, і бачить біль,
Допомагає у скрутну хвилину.
Захищені ми Богом звідусіль
І поряд з нами Він є кожну днину.

Нехай в житті твоєму буде все гаразд,
І в серці буде спокій та надія,
І  кожну мить, годину, повсякчас
Душа твоя завжди, у всьому радіє!