минулою весною

Ксения Яременко
Твоя чашка з розчинною кавою,
моя - з каркаде.
Раніше ми зранку слухали Placebo
тепер  ми з тобою ніде.

Мені так кортіло твого тепла,
тобі ж самотності і покою.
я ніколи такою щирою не була,
як отими годинами поруч з тобою.

десь через рік чи може більше
я якось вночі згадаю про тебе
білі стіни твоєї кімнати і не зручне ліжко
і як для простого щастя,
                мені окрім тебе
                нічого не було треба.