бо

Анави Чемерова
Чому мені так приємно
Чому мене так тягне
Легкість уся не даремно
Довкола усе трохи мрякне

Чому так приємно торкатись
Твій дотик такий особливий
Кохатись кохатись кохатись
Щодня ти до дідька милий

Я марю твоіми руками
Я хочу вже на вокзалі стояти
Тебе обіймати й думками
У космосі зірок досягати