хочу

Анави Чемерова
Хочу лежати на твоїх плечах
Аби читав мені на ніч книжку
Хочу дивитися як ти палиш
І хоч раз заснути с тобою в ліжку

Приємно прокидатись від твоїх повідомлень
І засинати також приємно
Не питай мене. Просто будь восьмим кольором
Сподіваюся це взаємно