спасибо, друг!

Макин Тоша
драконы парят на фоне жаркого летнего солнца
являют горожанам тексты древних пророчеств
начертанных рунами вен и прожилок
на перепонках крыльев

утренняя газета в моих руках
вздувается словно парус
до краёв наполненный ветром
и от извергнутого огня
моментально превращается в пепел
а кофе в чашке
становится безумно горяч

спасибо, друг!

================================================

дракони ширяють на тлі спекотного літнього сонця
являють містянам тексти стародавніх пророцтв
накреслених рунами вен і прожилків
на перетинках крил

ранкова газета в моїх руках
здувається немов вітрило
по вінця наповнений вітром
і від виверженого вогню
миттєво перетворюється на попіл
а кава в чашці
стає шалено гарячою

спасибі, друг!