Коли ти так хотiла...

Прыйма Юрий
А на картині твоїй знову дощ,
Мною залишені квіти лежать…
Посеред міста самотніх площ
Два серця бурхливих стоять…

Хоча у них є тільки силуети,
Людей, в яких вони живуть…
Серця ж висять як амулети,
У них життя – вони ростуть…

Малювала картину з світанком,
В надії проміння туди передати…
А я прокидався втомлений ранком,
Тоді, коли ти так хотіла кохати…

15.05.2014