Пригадать би щось хороше

Петр Коваль
Небо хмуре задощило,
Настрій хмурий по «не можу».
Пригадать би щось хороше,
Щось таке, що серцю миле.
Про Гагаріна наприклад,
Чи як пас колись Ласійку…
Все пройшло, навіки зникло,
В голові гніздиться стійко
Подив з того, що воюєм
І не з кимось - між собою,
Голос совісті не чуєм,
Розлучились з головою.