Не спивають в Украине...

Николай Андриец
         *   *   *
Не співають в Україні,
Тільки гірко плачуть.
Поховала мати сина,
Тай питає за -Що?

Я ж його, як квітоньку,
Слізьми поливала.
А скажена куля брата,
Життя відібрала.

Не стріляйте брат у брата,
Ви ж одної мови.
Хто послав палити хату,
Хто він? Хто він? Хто він?

І не нашого він роду,
Тай не нашой віри.
Він молитви не знав зроду,
А в піснях - клавіри.

Ой, прийшла лиха година,
Прийшло горе в хату,
Тільки вірю на Вкраїні,
Будуть ще співати.