Живеш...

Прыйма Юрий
Невідомо, що ми завтра побачимо,
Сто голів на ножах, чи просто ніж?
Можливо, нам останнє пробачено,
Або відпущено останній грабіж?

Ще не знати, де буде завтра,
Твоє серце, чи просто душа?
Напевно, горить у тобі зневіра,
Напевно, гуляє розлука одна…

І ніколи не забудеш ти вчора, -
Сто моментів, лише одну мить…
Старе місто, а в центрі агора,
І вогонь посеред неї горить…

Ти точно проживеш не сьогодні,
А минулим чи завтрашнім днем…
Твої думки пропадають голодні,
І згорають блакитним вогнем…

12.05.2014