У серце я впустив тебе не зразу...

Анатолий Павленко
У  серце  я  впустив  тебе  не  зразу,
Бо  все  шукав  одну  на  все  життя.
Казали:  «Ти  для  мене – трата  часу».
Чи  знаються  такі  на  почуттях?..

Я  припаду  на  ті  чутки  не  дуже –
За  вітерець  раптовий  їх  сприйму,
Бо  коли  б  ти  була  мені  байдужа,
То  звідки  б  взятись  віршику  цьому?..

---