Жаль, що мимо

Петр Коваль
Традиційно, на рівному місці:
"Ах, ти так? Тоді на тобі!"
У твоїм, чи в моєму місті
У людей заклопотаних натовпі
Розминемось, не глянувши в очі.
Може в грудях йому стане тісно,
І надривно воно затріпоче,
Але буде вже пізно. Нерозпізнаним
Кожен поруч пройде, але мимо
Не тому, що настільки вже різні ми.
Просто ми недостатньо любимі.