Якщо вони не лiзтимуть

Петр Коваль
Якщо вони не лізтимуть,
То ми самороззброїмось
І відшукаєм істину,
Покаємось, згуртуємось,
Якщо вони не лізтимуть.
Ми винуватців знАйдемо,
А ні,- Бог допоможе,
Щоб всі були покарані,
Хто поступав негоже.
Якщо вони не лізтимуть,
Вшануєм пам'ять праведних
І безневинно вбитих,
Самі собою станем ми
Землі своєї діти,
Якщо вони не лізтимуть.
За щире співстражданя
Глибока наша дяка вам,
Та говорю востаннє -
"Мы не кусочек лакомый",
Всіх політичних нелюдів
За гроші і безплатно
Не звали і не звем сюди,
У нас своїх достатньо.