Ярдикай фикир

Мадина Рамазанова
Пад пад жезва зи рик/
Бес вучиз вун т/арзава ик/?
Яргъаз фена акатна лувар
Кьилди к/вале туна зун яр

Месин кьиле ацукьна зун,
Яр фикирдай  акъатзавач.
Пашман хьана амукьна зун,
Шадвал захъ гьич агатзавач


Кьил эцигай лацу ястух
Нагъваривди кьеженва зи
Жегьил зи уьмуьр шадлух
Ч!улав цифериз элкъвена хьи

 Килигайла гьар са патаз
К/вал михьиз ч!улав я
Рик!и зи беден гатаз
Къене кьазвайди ялав я