Едем чи пекло?

Петр Коваль
Всміхається сонцю до блиску відмите
Весняним і теплим дощем нічним місто.
На крики новин якщо очі закрити,
То все так чудово - ідилія чисто.
Та ні, не Едем, а справжнісіньке пекло,
Воюють, вбивають не десь там далеко.