готувала украйиночка напалм

Виталий В
готувала украйиночка напалм
розлывала по пляшках бо хтось казав
що вкрайини трэба трупы ворогив,
щобы вчытель по истории зрадив...

и в ментив кидала пляшкы и в свойих
а воны горилы   гарно - то то смих!...
ще кричала на майдани - "на ножи!"
тильки ворога, Бандеро, покажи

комуняки и поляки и жыды,
и москалыку, на лэзи- задрожи!
и уси народы затрэмтять-
бо велики укры так хотять!

-
украйиночка в зэмли сырий лежить
бо нихто не хоче з ней дружить,
бо звирякой вырисла вона-
пид виночком заховався сатана

p.s.(((