Дощ

Тамара Романова
День стукає дощами у вікно,
З мінором всі думки застиглі.
На небі сірі  хмари, як сукно,
Не чути зовсім птах, притихли.

Калюжі на асфальті - дзеркала,
Бульками граються мов діти.
Біжить кудись маленьке цуценя,
Сховатися, та трішечки зігрітись.

Ось сонечко з -за хмарки вирина,
Торкається прОмінчеком травичкИ.
Краплинки дощику блищать,
Немов красиві ті перлинки.