***

Сербиновская Илона
Куди іти? Куди дивитись? Що робити?
Поради просиш у зірок - вони мовчать.
Те Небо хоче, щоб могли всі зрозуміти..
Не в пеклі... Душі на землі горять!



автор фото:
Олег Хмельницкий
Немышля 24.04.14