Про л! то

Сергей Усенко 2
Літо - найтепліша пора року.
Коли нам хочеться все більше до води.
Нам хочеться до моря і до річки,
Й поніжитись на сонці, як завжди.

Влітку багато співає птахів,
І у лісах, і у полі.
Ще й розквітає багато квіток,
Й схожі вони всі - на зорі.

З'являється все більше в нас рибалок,
І бджоли більше меду нам дають.
З'являється все більше стиглих ягід,
І діти вже до школи не ідуть.

Улітку є найбільший час відпусток,
Й людей на пляжах - море-океан.
Дорослі більше їдуть на курорти,
А школярі уже по лагерям.