На початку вересня

Валентина Давыдова Бойко
На початку вересня життя
Роз’єднало нас на півдорозі
І ми пішли без співчуття
Порізно, бо разом вже невзмозі.
Ти зневірився, що доля твоя я.
Я давно зневірена в любові.
Без взаємності наше життя
Неначе у страшному горі.

Де відчуття, ті що забуті?
Мрії летять в минуле наше,
Де все в житті здається краше.

Знов у відчаї до рідної землі
Я з болем припадаю.
На відлетілих журавлів
В надії поглядаю.
Тож журавлик добре зна,
Що любов несе весна.
Мені же хочеться до болі
Круглорічної любові.