Про майдан

Анна Фенсинг
Коли живеш на полігоні
й твій син в військовому загоні,
та БТР-івці стоять –
в них є наказ по нам стрілять!

Коли народ весь рветься в бій,
В країні хаос, наче вій.
Коли не знаєш чим усе скінчиться
І все нарешті припиниться.

Хтось може за і є хто проти,
Ваги є вибору, а ми напроти.
Але який є вірній шлях ніхто не зна.
Народ воює, влада дума, а час мина.

Ми патріоти неньки України,
Так не руйнуйте, що існую нині,
Не обезглавлюйте свою країну,
Не йди проти своїх,
Бо ненька в нас одна – єдина.
Ти збережи, що є для поколінь своїх!