Як швидко бiжить час

Владимир Цуркан
Як швидко бiжить час ,
I хочеться ,зробити нам зупинку .
Тримати твою руку, у своiй руцi,
Прошу не вiдмоляй менi !

Хотiв би я запам'ятати мить ,
Коли тебе я обiймав .
В думках моiх була лиш ти ,
I бiльшого тодi не мав....