А я хачу зыйсц - мне надаела...

Евгений Пешко
А я хачу зыйсці - мне надаела...
Хай кажуць, што слабы!
Я больш не маю веры....
Нікога не люблю, нічога не жадаю
Не ведаю чаму, але я паміраю.

Хай стане пылам дзень і знікнуць усе надзеі
Ня мае жыццё мэт... калі няма ў ім веры.