Ти сьогоднi така вродлива...

Вячеслав Романовський
***
Ти сьогодні така вродлива,
Особлива така сьогодні…
Захмеліла розквітла слива
І відкрились дива городні,
Наче їх освіжила злива.

Як же сонячно біля тебе,
Як же радісно із тобою!
Вітеречка духмяний лепет
Захвилює  нас  під вербою –
І відчуємо спраглий трепет.

Це – весна! Це травневі гони.
Це натхнення душі і тіла.
І любові  вразливі дзвони
Знов із юності прилетіли
На кульбабові полігони,

Де сьогодні царює врода,
Щедра, щира, осяйно, рідна…
Мить продовжуйся!
               Насолода
Осягати тебе, погідна, –
Несподівана нагорода…
 6.05.2014