Mon cher

Ларина Шаталова
Mon  cher, я знов чекаю Вас,
Ваш голос хочу  чути,
У невблаганний  ночі  час,
Благаю в Вас спокути.

Mon cher, тремтливо кажуть  руки,
Що пестили так ніжно Вас,
Немає в світі туги й смути,
Доки життя єднає нас.

Mon cher, не крайте мого серця,
Зі мною серця вже нема…
Ви гляньте у своє віконце,
Напевно там воно кружля.

Mon cher, візьміть його у руки,
Цілунком оживіть, -  мій Бог! –
Душа по вінця повна смутком,
Той смуток вип’єм  ми удвох.

Mon cher, Ваша  біленька  кицька,
Повірте, зовсім не п’яна,
Вона п’яніє коли тільки…
Ви поряд… Але Вас нема…