Nechtagalen zingen over Eternity!..

Илларион Николаев
Nechtagalen zingen of Eternity ! -
Over leven en heilig ! . .
Nou , we leven in onzorgvuldigheidi -
We zijn in de uitoefening van de Stierig ! . .

We zijn gezegend met talent ! -
Moeder Natuur is royaal voor ons! . .
Maar met goud en diamanten voorent
Verloren gevoel van Goodneons ! . .

All gevangen Beschaving !
All doordrenkt van ijdelheid ! -
Oorlog , rellen , frauding !
Geen gedachten of Beautygeid ! . .

Conflicten planetaire
Miljard wij niet sorry! -
Een menselijke geestire
We roepen verdrietorry ! . .

En dichters en kunstenaars
Sterven in bondage behoeftenap ! -
Roeien ze athe;stenars ! -
Lighteners vijandschap ! . .

Een dichter - als hij ... Nightingale ! -
Hij zingt over Eternity !
Over liefde, over puur Polyushkale !
Verzorgen het , mensenty ! . .

 
     ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~