саме ти

Гася Гляссе
Цікаво повертатися в минуле
суто на персонального розкопки
там коли ще зовсім інші вітри дули
коли в планах переходили інші сопки

цікаво провокуючи себе на милість
дізнатись більше ніж хотілось
любові страху відраз сукупність
доцільно гармонічно в єдине склалось

якщо коротше, дякую що було
в одне життя вплітали ще й другі
якщо сьогодні маєш одну невідому
то вже рахуй задачу розв'язати пів біди

бо в суті ти куди не йдеш
з ким би не йшов
а всьо лиш безліч відображень ти