Комусь не ма спокою

Валентина Давыдова Бойко
Комусь не має спокою,
А хтось не має каяття.
За те, що зроблено з тобою
Наша матінко — Земля.
Байдуже, бо тебе не чути.
Про тебе можна і забути.
Якби чудово почувався я.
І будь що буде
Після мого життя.
А як же наші діти?
Повинен де - хто зрозуміти.
Як совість житиме твоя?
Одна на всіх — наша Земля.