Подяка Господу

Валентина Давыдова Бойко
Спасибі, Господі за все,
За те, що я люблю понад усе:
За улюбленого сина;
За віру, що єдина;
За людей, що зустрічаю в дорозі
І за те, що йти я взмозі;
За землю, що рідна одна;
За те. що в біді не сама.
Дякую за те, що є
І за те, чого в мене нема.