Мисливець

Валентина Давыдова Бойко
Якось у мене мишка зажила.
І я кота до дому принесла.
Він засунув голову в смітник,
А мишка вибігала відтіля.
Кіт злякався, тай  утік.
Ми цілий день його шукали.
Аж увечорі почули, як нявчить.
До оріхів голови підняли,
А бідолага той на дереві сидить.
У сусіда драбничку взяли,
Та горе-мисливця зняли.
На вечерю дали йому сметанку,
Та творожну запіканку.
Їж, малий, та підростай,
А мишку пастка ловить хай.