Перед Рождеством

Валентина Давыдова Бойко
Усіх пробачила,
По можливості зігріла,
Взаємністю відповіла.
Ображати не хотіла,
Бо бажаю всім добра.
Може щось не так зробила,
Бо у серці є журба.
Але янгол білі крила
Нам на захист підойма.
Господи, прошу спасіння
Для себе і для близьких.
Любові крихітне насіння
Зростає благом хай для всіх.
Преклоню свої коліна
Перед джерелом добра.
Моїм любим, серцю милим,
Хай дарує спокій Ніч Свята.

6. 01.12