Де серденько

Валентина Давыдова Бойко
Там, де степи широкі
Й посмішки усюди;
Там, де річки глибокі
Й живуть щирі люди;
Де колосся повносоке
Й змаревілі спориші;
Накренилися осоки
До Дніпра-душі;
Де дівчата кароокі
Йдуть, співають гаєм;
Де і ти, і я пишаймося
Нашим рідним краєм.