Для Украины

Валентина Давыдова Бойко
Праці віддаймо
Сили та мрії,
Руки подаймо
Квітучій країні,
Щоб сонечко ясне
Її зігрівало
А люди прекрасні
Добром зберігали,
Прикрашали піснями
Й музикою мови.
Будемо ж панове
Створювать умови.