Кто-то умер

Екатерина Пустовойт
Кто-то умер.
     Ну а май,
         май - он вечен...
Мир не дрогнет,
        дрогнут лишь
              чьи-то плечи...
Будут
    птицы
       петь -
          погромче
                оркестра,
Даже если
     в гроб
         положат
             невесту...
Май не вечен!
     И
       так
         страшно
              реестр
Нелюбимых
       пополнять
             под оркестр...
Кто-то умер.
        С ним
            условлюсь
                о встрече.
Мир не дрогнет.
           Дрогнут лишь
                Мои плечи...