Рiдна зЕмле наша

Алла Колтакова
Небо, промiнь сонця
 - Украiни край.
 Простягни долонцi
 Пiснею вiтай!
 
 Оченята яснi,
 Сердце - кров людска.
 Вiльна та прекрасна
 - Чистая рiка.
 
 Рiдна зЕмле наша,
 Скiльки ж в тобi сил.
 Все одно найкрашча
 - РIдний ти, наш тил.
 
 
 Cкiлькi в тобi сонця!
  - Рiдная земля.
  Захiдна чи схiдна
 -  Все одно своя ...
 
 110414 год