Нас вабить шлях

Валентина Давыдова Бойко
Нас вабить шлях, який виде вперед
І ні для кого це не є секрет.
В широкий світ рушають діти.
Вони спішать і жити, і любити,
Заповнить світ своїм добром
Вітри над містом і селом
Нам віють прохолодою й теплом.
В надії мати дивиться на шлях,
Блищить сльоза в її очах.