148 Песня Украинской власти

Валентина Большакова 59
Ще не вмерла в Україні її влада й воля,
Ще не вмерла в Україні депутатська доля,
Душу й тіло  продали за всі капітали,
Тепер чубляться «брати» за війну в державі.

Панували депутати та верхівка влади,
А завзяття й працю щиру  низам всю віддали,
Та й віддали ту свободу заморському пану,
Вже не браття  - олігархи козацького роду.

Не вмерає в Україні її влада й воля,
А панує та гуляє від Сяна до Дону!
А ви, браття, всі сваріться  та поміж собою,
Та й чекайте, може й вам усміхнеться доля!

Згине влада вороженьків, як роса на сонці,
Будуть  битись браття в полі у своїй сторонці,
Почекаймо, чи не вмерла, влада в Україні,
І тоді свобода стане по всій Україні!

02.05.2014 1:24:48