Захворювання

Александра Галушка
Ти лікуєшся. У тебе гарячка.
Я також в пошуках своїх ліків,
Хоч їх не існує, така вже болячка.
Діагноз - кохання. Без слів.

Я знаю, ти боїшся лікарів,
ні кроку у їхні стерильні кімнати.
А мене якби хтось вилікувати зумів,
швидку допомогу я вічність готова чекати

Тобі потрібна тиша і спокій,
А мене це безжально вбиває.
Повністтю віддаюсь цій хворобі жорстокій
і океан думок мене омиває.

Ти хворий, у ліжку , с температурой,
можливо теплий чай і кохання врятує
А я залишусь на вічно одержимой натурой,
невиліковной і це неймовірно дратує