***

Наталка Бойченко
Починається ніч
повним місяцем,
зменшує
струм барв
на місто,
лишає
жовті
і
чорні -
поєднання закоханих.
Мереживо ліхтарів
і будиночки
з вікнами-світлячками.
Місяць
спостерігає,
ховає коханців
вільних
за вікнами.
Нівелює відстань
між
нашими
рисами
душами,
я не торкнуся до тебе
першою,
але місяць
світлу смужку
по щоці проведе.
Не забудь мене.