Люб ть Укра ну

Владислав Кернис Амелин
Любіть Україну, як мати рідненьку…
Бо це наша спільна є з вами земля…
Прекрасну, чарівну як Всесвіт безмежну…
Такої у світі другої нема…

Любіть Україну, як сонце як небо…
Вражає її неземна красота…
Навколо її об’єднатись нам треба…
Це нашого серця, перлина земля…

Любіть Україну відверто і чисто…
І хай нам Господь в цьому допомога…
Для кожного хватить в душі її міста…
Єднаймось брати, ми ж одна є сім’я!

Любіть Україну від щирого серця…
Її неповторні, привітні міста…
Я вірю їй доля іще усміхнеться…
Хай нас об’єднає ця Божа земля