Укра не

Евгений Пешко
Палітыкі сукі, паскуды, пачвары!
Я Вас праклінаю і ў вочы плюю
Вам месца на свеце гэтым замала?
Таму распачалі там бойню сваю?!

Накінуўшы петлі, навёўшы туману,
Вы дзеліце землі, накрадзены скарб!
Вайсковыя базы вас больш абураюць
Чым людскі натоўп з крывёй на руках

Вы дражніце, хлусіце, добрыя "пані"!
Ілбамі Вам трэба ўсіх сутыкнуць
Каб Вашыя дупы ўсе пазнавалі
Вы нават і Бога змаглі б падмануць!
 
Вялікія гульні, праклятых маньякаў!
Ім Крым запакую і на захад ідзі..
Вы нелюдзі! Вас сотня забітых у пекле чакае
І мільёны, якіх вы змаглі падмануць!

p.s. Проста балюча чытаць пра тое, што там адбываецца. Такая сметніца па навінах... нацыянал-гамасекі...супраць праваслаўных-сталіністаў-манархістаў. Нейкі дурдом!