Як чайка

Татьяна Бонд
Таке густе від пахощів повітря...
Здається, розбіжусь - і полечу
Над білими деревами, що в квітні
Дають краси напитись досхочу.

І, линучи над ніжним білопінням,
Як чайка серед білих бурунів,
Співати пісню Божому творінню,
Щоб край життя наш завжди зеленів.

23.04.2014р.