Ти потрiбен менi...

Тамара Романова
Ти потрібен мені...
Я так довго на Тебе чекала...
Ти приходив уві сні...
Ніжно, я Тебе цілувала...

Ти потрібен мені...
Доля, зі мною жартувала...
Біль та журбу посилала...
А я все чекала...

Ти потрібен мені...
Я так часто втрачала...
Ти потрібен мені...
Кожен день у моєму житті.