Украина

Сербиновская Илона
А Україна й до сьогодні в огні,
До сьогодні кроваві сльози...
Ми галасуємо: "Ні війні!!!"
А до нас ідить російські військові.

А Україна й до сьогодні в огні,
Той вогонь несуть триколори пекла.
Їх несуть вороги запеклі,
І палають, палають страшенні вогні!

Феєрверки - давно тут не свято.
Шини - спогади пекла вогню!
Та зима розбудила минуле,
Ми продовжуєм боротьбу.

Крізь віки - боротьба за свободу!
На коліна не стане вона,
Україна - сильна держава,
Хоч і думають, що слабка!