Як би мала я янгола крила

Сербиновская Илона
Як би мала я янгола крила,
Я б укрила  тебе від біди,
Забрала всі душевні недуги,
Відвела би всі злії вітри.

Як би ж мала я янгола крила,
І з води я творила вино,
Я би щастям тебе одарила,
І творила би тільки добро.

Розігнала би темнії хмари,
Які є у твоєму житті.
Я би зорі тобі дарувала,
Щоб наснилися теплії сни.

Тільки знаєш, тих крил я не маю,
І не можу створити вино...
Я зроблю тобі теплого чаю,
Краплю щастя додам все одно!