Поетам

Анастасия Щербакова 3
Їх думки розходяться крилато -
І усі пригадують рядки –
Хоч часу проходить і багато
Поетів пам’ятають залюбки. 

Віршів чимало, і на різні теми
В них радість, сум і смуток, і краса
Велика сила у рядків поета,
Щоб пам`ять крізь життя їх пронесла.

Піднести думку, словом завести –
Вірші на допомогу поспішають,
В слова перлини заплести
Рядки поетів людям дозволяють.
 16.03.13.