Ми спробу мо, ми зробимо, ми в дчу мо

Александра Галушка
Проникнутись осінніми відтінками,
Пропитатися ароматами весни,
холодні відчути доторки зими
і гарячі літа - це повинні зробити ми.

кохати як діти й водночас мовчати,
терпіти коли боляче і голосно кричати,
ненавидіти всих і просто прощати -
Це все повинні ми в  житті відчувати.

високо до хмар у небо злетіти,
упасти у прірву, хоч цього не хотіти;
зупинятись і невпинно йти до мети -
Так, це спробуєм разом ми: я і ти.